Completed Kimi ni Todoke Live Action [2010]

Discussion in 'Film-Drama' started by Tsuki no Hikari, 12 July 2012.

  1. Tsuki no Hikari

    Tsuki no Hikari Member

    103
    16
    76
    Kimi ni Todoke Live Action

    [​IMG]

    Information
    Directed by : Naoto Kumazawa
    Produced by: Takahiro Sato
    Written by: Rika Nezu, Naoto Kumazawa
    Story by : Karuho Shiina (Kimi ni Todoke)
    Starring : Mikako Tabe, Haruma Miura
    Studio : Nippon Television, Toho
    Distributed by : Toho
    Release date(s) : 25 September 2010 (Japan)
    Running time : 128 minutes
    Country : Japan
    Language : Japanese
    Box office : US$18,027,475

    Story
    Sawako Kuronuma has always been avoided by her classmates because her name resembles that of "Sadako", the main character in the 1998 horror film Ring. They believe that when one stared into Sawako's eyes for more than three seconds, bad luck will befall the person. They also believed that she could summon ghosts. These rumors got worse because Sawako is unable to express her views openly. However, Sawako is a kind person whose motto is "to do one good thing once a day". Shota Kazehaya, on the other hand, is an outgoing student who is popular with his schoolmates, especially the girls.
    On the first day of school, Sawako helped Kazehaya, who was lost, to find his way to the school...

    Starring

    Mikako Tabe as Sawako Kuronuma
    [​IMG]

    Haruma Miura as Kazehaya Shota
    [​IMG]

    Download

    Catatan
    Sumber : Wikipedia
    Credits (download) to uploader
    Untuk mendownload film ini pastikan Internet Download Manager sudah terinstal di PC-mu
     
    Last edited by a moderator: 8 September 2013
  2. seis_fleur

    seis_fleur nomor absen 12 Staff Member

    2.118
    705
    258
    sayang pace nya lambat banget dan banyak hal-hal seru dari animanga nya yang terlewat, padahal kalo pace nya dicepetin bisa lebih banyak lagi yang diadaptasi. endingnya juga kurang greget =B
    Haruma Miura itu senyumnya ... gwah~ =))
     
  3. fleurishana

    fleurishana Staff Member

    1.530
    466
    253
    Kimi ni Todoke LA ga se-rame animunya , bahkan jaaauh lebih rame animunya *IMO

    mungkin karena Kimi ni Todoke yang epinya 25 "dipaksa" selesai dalam 1 epi .
    dan kerasa banget maksanya . bener kata mbakem , banyak hal seru yang terlewat , apalagi adegan persahabatan yang di animu epi 4 yang mengharukan itu juga .__.

    saya rada kecewa sama LA nya , kenapa ga bikin dorama aja sekalian biar series :v
    overall 7/10 deh ~
     
  4. Lazybone

    Lazybone 宏実 ♡

    580
    14
    103
    klo bkin serial mungkin Budgednya ga kuat atau kurang diminati di Jepang sana...

    tapi Bloody Monday bner2 sukses dibikin Serial ~
     
  5. Jidy-sama

    Jidy-sama Retired Staff

    40
    0
    0
    Klo baca dr sinopsisnya berasa pernah baca komiknya deh, jadi penasaran nih apa lagi yg jadi Sawako itu pemain di dorama Yamada Taro juga. :teh:
     
  6. Kuro Nami

    Kuro Nami Unforgivable~

    1.257
    121
    133
    Sejauh yang ane tonton, lumayan bagus lah!
    Secara, ane kagak ngikutin anime atopun manganya... :haha:
     

Share This Page