Completed Aku no Hana

Discussion in 'Anime' started by 0026ueki, 19 April 2013.

  1. 0026ueki

    0026ueki Member

    570
    50
    68

    Information
    Type: TV
    Episodes: 13
    Status: Currently Airing
    Aired: Apr 5, 2013 to ?
    Producers: Starchild Records, Zexcs
    Genres: Drama, Romance, School, Psychological
    Duration: 24 min. per episode
    Rating: R - 17+ (violence & profanity)

    Alternative title:
    Aku no Hana (Japanese)
    The Flowers of Evil
    惡の華 (Japanese)
    Synopsis
    Kasuga Takao is a boy who loves reading books, particularly Baudelaire's Les Fleurs du Mal. A girl at his school, Saeki Nanako, is his muse and his Venus, and he admires her from a distance. One day, he forgets his copy of Les Fleurs du Mal in the classroom and runs back alone to pick it up. In the classroom, he finds not only his book, but Saeki's gym uniform. On a mad impulse, he steals it.

    Now everyone knows "some pervert" stole Saeki's uniform, and Kasuga is dying with shame and guilt. Furthermore, the weird, creepy, and friendless girl of the class, Nakamura, saw him take the uniform. Instead of revealing it was him, she recognizes his kindred deviant spirit and uses her knowledge to take control of his life. Will it be possible for Kasuga to get closer to Saeki, despite Nakamura's meddling and his dark secret? What exactly does Nakamura intend to do with him?
    Opening Theme
    "Aku no Hana: Kasuga Takao (惡の華 -春日高男-)" by Uchu-jin (宇宙人)
    Ending Theme:
    #1: "〜花〜 A Last Flower" by Asa-Chang
     
    Last edited by a moderator: 4 February 2015
  2. 0026ueki

    0026ueki Member

    570
    50
    68
  3. 0026ueki

    0026ueki Member

    570
    50
    68
    Saya termasuk orang yang ngeliat dari art-nya, jadi saat melihat art-nya saja saya sudah jengah, jadi dropped
    lagipula saya gak suka cerita psikologis/blackmailing, etc gini
     
  4. cegeb

    cegeb Nomor Absen 69

    674
    143
    143
    However, the Oniichan provides you high quality encoding for your enjoyment of Flowers of Evil (aka Aku no Hana).

    Check out the Oniichan's Thread :)
     
  5. Sheratan

    Sheratan Parental Advisory Staff Member Uploader Donatur Event Winner VN Development Team Masa Latihan

    3.728
    738
    248
    Studio yg buat gak pernah gw denger.

    BTW katanya terlepas dari grafiknya yang "anti-mainstream", katanya ceritanya tetap bagus ya?
     
  6. cegeb

    cegeb Nomor Absen 69

    674
    143
    143
    errr... since gg fansub is subbing it.. it probably good.. just imagine this bicth[​IMG]
    is Futaba Aoi

    srsly, how can I fap to this?

    Flowers of "Evil", truly evil...
     
  7. Sheratan

    Sheratan Parental Advisory Staff Member Uploader Donatur Event Winner VN Development Team Masa Latihan

    3.728
    738
    248
    H-H-HOW DARE YOU TO INSULT FUTABA-CHAN!

    Eniwei, itu pic diatas, dia itu cowok atau cewek?
     
  8. cegeb

    cegeb Nomor Absen 69

    674
    143
    143
    dunno.. I just fixed the pic.. new one should at least looks like woman..
    A-Anyway, enough of flaming of Aku no Hana. Discuss smarter from now on :)
     
  9. 0026ueki

    0026ueki Member

    570
    50
    68
    Cewek, dia itu adalah Nakamura yang dianggap aneh dan menyeramkan itu.

    animenya memakai teknik rotoscoping, dan saya gak ngerti apa itu
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rotoscoping
     
  10. Sheratan

    Sheratan Parental Advisory Staff Member Uploader Donatur Event Winner VN Development Team Masa Latihan

    3.728
    738
    248
    Oh. Disitu dijelaskan itu termasuk teknik tradisional. Kyknya ini 90% mengandalkan tracing gambar manga -> vektor ya? Macam kalau kita tracing gambar pakai CorelDraw...
     
  11. seis_fleur

    seis_fleur nomor absen 12 Staff Member

    2.118
    705
    258
    anime-nya di tracing dari live-action, knapa ga jadiin live-action aja sekalian ._.
     
  12. 0026ueki

    0026ueki Member

    570
    50
    68
    gak tahu, kalau gak salah pernah baca memang sutradaranya pengen jadiin live action tapi gak jadi gimana gitu.
    terus authornya juga gak keberatan dengan style anime kayak gini kalau gak salah....
    (CMIIW)
     
  13. Ikuto-kun

    Ikuto-kun User

    17
    0
    1
    Entah kenapa ekspresi Futaba itu somehow freak me out...
     
  14. Kirinon

    Kirinon Member

    154
    23
    58
    makin lama Aku no Hana makin bagus imo
    ntah napa saya jadiin prioritas ini anime, slain SnK dan Oreimo ww

    eps 6

    Si MC ngejengguk si pacarnya (yg rambut panjang itu) ini jg karena belnya dipencetin si Nakamura yang langsung kabur www
     

Share This Page