Completed Air Gear

Discussion in 'Manga' started by Rikyu, 7 March 2012.

  1. Rikyu

    Rikyu Member

    187
    5
    53
    Air Gear
    [​IMG]

    Summary
    Itsuki Minami needs no introduction – everybody’s heard of the “Babyface” of the Eastside. He’s the toughest kid at Higashi Junior High School, easy on the eyes but dangerously tough when he needs to be. Plus, Itsuki lives with the mysterious and sexy Noyamano sisters. Life is never dull, but it becomes dangerous when Itsuki leads his school to victory over some vindictive Westside punks with gangster connections. Now he stands to lose his school, his friends, and everything he cares about. But in his darkest hour, the Noyamano girls come to Itsuki’s aid. They can teach him a powerful skill that will save their school from the gangsters’ siege–and introduce Itsuki to a thrilling and terrifying new world.


    Read Online @Mangareader
    http://www.mangareader.net/137/air-gear.html
    Download @Stoptazmo
    http://stoptazmo.com/manga-series/airgear/
     
    Last edited by a moderator: 23 July 2013
  2. Tamura

    Tamura Member

    367
    34
    93
    Sleeping Forest better then Genesis


    :haha:
     
  3. U-san

    U-san Member

    151
    0
    41
    agreed... :bijak: :bijak:

    ane pengen deng meng-cosu agito~~ *rada OOT*
    tapi bingung bikin eyepatch-nya~

    ini ada unsur ecchi nya kan yaa???
     
  4. Rikyu

    Rikyu Member

    187
    5
    53
    But still better Kogarasumaru :teh:
    Ikki the Storm King vs Sora the Sky King


    mau coba cos agito ya ~ :teh:
    kanapa gk coba cos agito saat ini aja :teh:
    [​IMG]

    ya, ada ecchi nya,,
    tapi gk seberapa kok :teh:
    ntar kalo lama-lama bacanya, gk bakal terasa ecchi nya, lebih fokus kecerita :baca:
     
  5. U-san

    U-san Member

    151
    0
    41
    belikan ane wig agito~ nanti saya akan cosu pake jaket kogarasumaru bukakaka :haha:
    tapi terkadang sulit dimengerti deh..terlalu rumit..

    tapi emang artworkd dari Oh!great sugoooi banget..

    pas mulai kilik dateng..itu udah berasa kan ya fokus ke cerita, ecchinya nggak begitu~
    I wonder, kenapa seorang agito mau masuk ke tim seperti kogarasumaru yg notabene, awalnya kna masih kecil..
     
  6. Thea

    Thea User

    2
    0
    0
  7. Rikyu

    Rikyu Member

    187
    5
    53
    Hm, akhirnya manga buatan Oh! Great ini telah berakhir, terimakasih kepada mangaka dan juga scanlatornya... :baca:

    btw,
    hmm :bijak:
    jangan diliatin ini, kasihan yg belum liat, gunakan tag spoiler :bijak:
     

Share This Page